Receptenlijst Afdrukbare versie

Lamsvlees met aubergine, geitenkaas en geroosterde paprika

Geschikt als
Hapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht

Bereiding

    Lamsracks in de oven gegaard eerst op 250 ° daarna op lagere temperatuur met
    boter, olijfolie en pezo en grof gehakte look.
    Kookvocht geglaceerd met lamsfond en daarna gemonteerd met boter.
    Aubergines met look ingestoken, langzaam in de over gegaard, vruchtvlees eruit
    gehaald , gecutterd met gevogeltebouillon + pezo.
    Focacciabrood uitgestoken, één kant belegd met kruiden en zongedroogde tomaten
    en in het midden een neutrale geitenkaas ertussen.
    Flageoletsboontjes gaargekookt en afgewerkt met een sjalotje + look.
    Afgewerkt met salie en basilicum.
    Paprika’s zijn piquillos behandeld met suikerwater, geconfijt.

    Ingrediënten

    Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.