Bereiding
- 4 medaillons,
- 50 g wortelen,
- 50 g uien,
- 50 g tuinboontjes,
- 50 g morieljes,
- 1 aardappel,
- 20 g gekonfijte tomaat,
- 20 g parmezaan,
- olijfolie,
- 3 dl varkensjus.
- 100 g knoflook,
- 500 g crème fraiche,
- 300 g volle melk.
Bind de stukken vlees samen op met een touwtje en laat garen in de oven van
Trek de knoflook met olijfolie vacuüm. Gaar gedurende 3 uur op
Maak een ring van gefrituurde aardappel met behulp van een metalen dresseerring.
Gril de medaillons.
Laat de jus reduceren en laat de morieljes meekoken.
Stoof de groenten in een beetje olijfolie, schik ze in de aardappelring en werk af met parmezaan en gekonfijte tomaten. Nappeer er de vleessaus met de lookmousse bij.
Ingrediënten
Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.