Bereiding
Citroencréme:Meng 100gr. suiker met zeset van een gele citroen en een Kaffir limoen
Voeg 80 gr sap van gele citroenen, 2 eieren en 100 gr zachte boter toe
Meng tot een gladde crèm
Bewaar op kamertemperatuur
Gegaarde clementines:
Pel de clementines en leg opzij
Mak een jus van het sap van 4 clementines en een halve gele citroen
Maak een karamel met de suiker
Laat de helel clementinens garen
Blus met de vooafbereide jus van clementines
Wortelsalade met koriander:
Snij de wortel in julienne
Voeg de koriander en enkele druppels gember jus toe
Voeg een beetj citroensap en enkele druppels arganolie toe
Peper uit de molen en dresseren
Ingrediënten
- 100 gr Suiker
- 1 citroen
- 2 kaffir limoenen
- peper
- koriander
- 1 wortel
- 8 cl citroensap
- 2 eieren
- 100 gr boter
- 4 clementines
- Gran Marnier