Bereiding
IngrediëntenVoor4 personen
1 rijpe avocado
1 limoen,
het sap 1 chilipeper,
fijngesneden 1 kl pijnboompitten,
fijngehakt 200 gr krabvlees
1 el mayonaise
1 el kwark
1 el platte kaas
1 sjalot, fijngesnipperd
0,5 groene appel, in kleine blokjes
kroepoek
dille - basilicum - rucola peper – zout
Werkwijze
Plet de avocado tot een smeuïge mousse.
Voeg limoensap, de chilipeper en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.
Meng het krabvlees met een eetlepel mayonaise, peper en zout.
Meng de kwark met de platte kaas. Kruid met peper en zout, voeg het sjalotje, de appel en limoensap toe.
Serveren
Leg een lepel avocadomousse in een kommetje.
Doe daar het krabvlees en de platte kaas bovenop.
Werk af met verkruimelde kroepoek en de verse kruiden.
Ingrediënten
Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.