Bereiding
- Snijd de velletjes rijstpapier doormidden. Klop het eiwit los en roer er de inhoud van 1 zakje inktvisinkt door. Strijk er de halve rijstvellen mee in en frituur ze op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Roer het tweede zakje inkt door de mayonaise en doe deze in een spuitfiesje.
- Bekleed de kroepoek met de twee soorten cress en de garnalen. Werk af met de tomberry-tomaatjes, inktvismayonaise en blaadjes frisee.
(**) Tomberry-tomaatjes zijn de hele kleine tomaatjes die in een aantal supermarkten verkrijgbaar zijn.
(***) In de speciaalzaken zijn er tegenwoordig heel wat soorten cress verkrijgbaar. Je kan deze ook vervangen door tuinkers.
Ingrediënten
- Voor 4 personen:
- 100 gram grijze garnalen
- 4 velletjes rijstpapier
- 2 zakjes inktvisinkt
- 1 eiwit
- 100 gram mayonaise
- 8 gele tomberry tomaatjes
- 8 rode tomberry tomaatjes
- 1 bakje boragecress
- 1 bakje limoencress
- 1 krop friseesla