Receptenlijst Afdrukbare versie

Rilettes van sardines en auberginekaviaar

Geschikt als
Hapje

Bereiding

Stokbrood in dunne sneden van 2 mm. snijden en onder de grill plaatsen.
Aubergine met laurier, knoflook en tijm in een schaal plaatsen.Kruiden met piment d'espilette, zout en voeg wat olijfolie toe.
Gedurende 1,5 uur in een oven van 160 ° C plaatsen
Neem de aubergine uit de schaal en mix ongeschild mt de verse kaas, citoensap en sardienen tot een gladde massa.
Afkruiden met zout en piment d'espilette.
Opdiene  met het stokbrood.

Lekker met Leffe tripel

Ingrediënten

  • 150 gr aubergine
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 takje tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 2 cl olijfolie
  • 1 doos kaas St. Moret
  • 1 blik sardines in olijfolie
  • 1 citroen
  • Zout