Receptenlijst Afdrukbare versie

Springrolls met konijn, courgetti’s, wortel en pindasaus

Geschikt als
Hapje
Voorgerecht

Bereiding

INGREDIËNTEN
1 pakje rijstpapier
300 g konijnenfilet
1 courgette
1 sjalot
4 el geraspte wortel
peper en zout
Cayennepeper
pindasaus of chilimayonaise
bakboter
2 el sesamzaadjes

RECEPT
Snijd de konijnenfilets in reepjes en bak ze in wat boter of olijfolie krokant. Kruid met peper, zout en een beetje Cayennepeper.

Snipper de sjalot fijn. Snijd met een spiraalsnijder de courgette in fijne linten. Roerbak de courgettelinten en de gesnipperde sjalot in een wokpan met wat olie.

Week één voor één het rijstpapier in warm water gedurende 30 à 90 seconden. Leg het op een proper werkvlak.

Leg in het midden wat reepjes gebakken konijn, wat courgettelinten en geraspte wortel, strooi er nog wat sesamzaadjes over en rol de spring rolls op.

Serveer met pindasaus of chilimayonaise.

Ingrediënten

Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.