Tapenade van spruiten met mierikswortel en limoen

Receptenlijst Afdrukbare versie

Ingrediënten

  • 250 gr spruiten
  • 80 gr verse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 koffielepel mierikswortelpasta
  • 2 takjes platte peterselie
  • 2 el goede olijfolie
  • 1 stuk limoen
  • 1 peper-zeezout
  • 1 klein zuurdesembrood

Geschikt als

  • Hapje

Bereiding

Spruiten ongeveer 12 minuten in gezouten water koken, daarna afkoelen in ijswater.

Zuurdesembrood in plakjes met olijfolie onder de gril bruinen.
Spruiten met knoflook, mierikswortelpasta, wat limoensap, 1 tl. limoenrasp, olijfolie en peterselie mixen en onder de verse kaas ( type Philadelphia) mengen.

Afsmaken met peper en zeezout.

Recept is aangemaakt door Verschuren Gerry op 24-10-2015.

Menu

Login