Receptenlijst Afdrukbare versie

Gelei van koriander, tartaar van tonijn en schuim van soja.

Geschikt als
Hapje

Bereiding

  • 100 g koriander
  • 100 g spinazie
  • 100 g waterkers
  • 2 blaadjes gelatine
  • Blauwvin tonijn
  • Limoen
  • Verse koriander
  • Peper
  • Zeezout
  • Olijfolie
  • Voor het schuim van de soja
  • 200 g melk
  • 500 ml room
  • 80 ml soja
  • 50 g eiwit
  • 2 g metil
  • 5dl melk
  • 80 ml soja
  • 8 blaadjes gelatine

Kook water, voeg zout toe en blancheer gedurende 3 minuten de koriander, de spinazie en de waterkers. Plaats in de blender, zeef het sap en voeg de gelatine toe. Meng alle ingrediënten voor het schuim en plaats in de sifon.
Voor de marshmellow: klop 4 dl melk op met de soja? Warm 1 dl melk op met de geweekte gelatine. Voeg die laatste dl toe aan de reeds opgeklopte melk en klop koud. Giet in een plaat en snijd in blokjes. Serveer met een tartaar van tonijn die met de opgeklopte ingrediënten tot smaak gebracht wordt.

Ingrediënten

Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.