Bereiding
- Verdeel de tonijn in 4 sneden.
- Kruid de Tonijn aan beide kanten.
- Bak de Tonijn gedurende 2 minuten op iedere zijde in een warme pan waar boter, look, rozemarijn en tijm is bijgevoegd.
- Blancheer de groenten kort in gezouten water.
- Gril ze nog even.
- In de bakjus van de vis voeg je de kalfsbouillon toe.
- Laat even inkoken.
- Leg het stukje vis op een bord, schik er de groentjes rond. Werk af met wat gekonfijte tomaat, een takje tijm en enkele blaadjes Griekse basilicum.
- Lepel wat saus op elk bord en werk af met basilicumolie.
Ingrediënten
- 500 tonijn
- 4 teentjes look
- 4 takjes tijm
- 4 mini venkel
- 4 mini courgettes
- 4 mini aubergines
- 16 el Kalfsbouillon
- Griekse basilicum
- gekonfijte tomaat
- basilismolie