Bereiding
Soep :Meng alle ingrdiënten en plaats ze afgedekt gedurnde 30 min. in oven van 90°, passeer door een zeef,
laat afkoelen en mix glad.
Sorbet :
Meng alle ingrdiënten en turbineer
Koekje :
Meng alles kort en rol uit. Snij in de gewenste vorm en bak 8 min. op 160 °.
Recept van Lieven Demeestere, Restaurant Arenberg Heverlee
Uit Culinaire Ambiance Maart 2018
Ingrediënten
- Voor 8 personen:
- Currysoepje:
- 250 gr Melk
- 200 gr eigeel
- 10 gr Madrascurry
- 175 gr Suiker
- 700 gr room
- 1 citroenschil
- Sorbet:
- 150 gr citroensap
- 750 gr suikersiroop( 1/2 water1/2 suiker )
- 850 gr volle yoghurt
- Koekje:
- 3 eigelen
- 200 gr bloem
- 200 gr boter
- 300 gr Maizena
- 150 gr kristalsuiker