Bereiding
- 200 gr. verse kabeljauw
- slamengeling
- roquettesla
- 100 gr. truffelaardappel
- 100 gr. zoete aardappel
- 500 gr. verse erwten
- witte wijnazijn
- arachideolie
- dille
- rode koolscheuten
erwtenvinaigrette
Erwten koken en in ijswater afkoelen
Pureren in de blender
Witte wijnazijn en olie toevoegen
Kruiden met peper en zout.
witte wijn vinaigrette:
Giet wittewijnazijn in een blender voeg langzaam de arachideolie toe
Kruid met peper en zout.
De kabeljauw in fijne blokjes snijden, mengen met gehakte dille en kruiden met zeezout, peper, enkele druppeltjes citroen en olie truffelaardappelen stomen, pellen en in kleine blokjes snijden idem met de zoete aardappel
Schik de slamengeling midden op het bord en leg hierop een torentje kabeljauw. Giet wat witte vinaigrette over de sla versier met rode koolscheuten en een takje dille. Erwtenvinaigrette langs de bordrand gieten en overstrooien met de aardappelblokjes
Ingrediënten
Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.