Bereiding
Fijngesneden ui en bleekselder wat laten zweten, mosselen, witte wijn en peper toevoegen, 3 min.koken, afkoelen, mosselen uit de schelp en mosselvocht zeven.
Tomaten ontvellen, ontpitten en in dobbelsteentjes snijden. Wortelen eveneens in dobbelsteentjes snijden en beetgaar koken in water met wat zout.
Mosselvocht met visfumet en saffraandraadjes aan de kook brengen, inkoken tot 1/3 de , room toevoegen en opnieuw inkoken, daarna klontjes boter toevoegen.
Zeewolf peperen en zouten, bakken in pan, visfumet toevoegen en nog een paar minuten afgedekt laten koken.
Saus opwarmen, tomaten en wortelen toevoegen, evenals stoofvocht zeewolf, op smaak brengen met pezo.
In diep bord zeewolf leggen draperen met de saus met groenten en afwerken met de mosselen en verse koriander.
Ingrediënten
Er zijn geen ingrediënten toegevoegd aan dit recept.