Bereiding
Voor 4-6 hapjes:
- verhit olijfolie in een pan en voeg hier de brunoise van de peren (conference) aan toe.
- blus na 2 min met de balsamico en de perensiroop
- snij het witloof in stukjes van 2 cm breedte, was en droog.
- doe olijfolie in de pan, bk ze even aan en voeg ze aa het peren mengsel toe.
- breng op smaak met peper, zout en wat foelie
- snij nu de diepgekoelde verse foie gras in ultra dunnen schijfjes (krul)
- schep het witloof perenmengsel in een lepel, doe hier het foi gras krulletje op, en werk af met vers gemalen zwarte per en truffel schaafsel
Ingrediënten
- 2 stronken grondwitloof
- 1 st peren in brunoise
- 2 el olijfolie
- 1 el perensiroop
- 1 el balsamico
- 10 g zwarte truffel
- 50 g foie gras
- versgemalen zwarte peper-zout
- foelie (gemalen)