Receptenlijst Afdrukbare versie

Iberico-varken met abrikoos, mozarella en basilicum, natuurlijke jus met amandelen

Geschikt als
Hapje

Bereiding

  • Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
  • Bewaar het braadjus
  • was de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
  • Meng de braadjus met de amandelen.
  • Prik alles op een stokje. Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
  • Serveer de braadjus als dipsaus.
Bron: http://dekookbijbel.be/index.php?option=com_rapidrecipe&page=viewrecipe&recipe_id=186&lang=nl

Ingrediënten

  • 200 g Iberico-varkensfilet
  • 4 abrikozen
  • 8 kleine mozarella balletjes
  • 8 basiliculblaadjes
  • 20 verse amandelen en 10 versnipperd
  • enkele sneedjes Pata Negra