Bereiding
Recept voor 4 personen- Spoel de Sint-Jakobsnoten en dep droog. Snij in zeer kleine blokjes. Doe in een kom en voeg 2 eetlepels olijfolie en het limoensap toe. Meng door elkaar.
- Laat de rijstvermicelli 10 minuten weken in kokend water. Giet af en besprenkel met de rest van de olijfolie. Meng door elkaar.
- Schil de mango en snij in zeer kleine blokjes.
- Verdeel de tartaar van Sint-Jakobsnoten over vier kleine glaasjes. Voeg de sesamzaadjes, de mangoblokjes en de rijstvermicelli toe. Werk af met de basilicumblaadjes en zet koel weg tot aan het serveren.
Ingrediënten
- 4 Sint-Jakobsnoten
- 3 el olijfolie
- 1 limoen (sap)
- 50 g rijstvermicelli
- 0.25 mango
- 1 el sesamzaadjes (geroosterd)
- 4 basilicumblaadjes